mandag den 5. marts 2012

My aka Penny 1 år

Først og fremmest: 1000 tak søde Tess, Glen, Jonna og Winnie for vores fantastiske langbenede hund/gepard!!! Hun er sådan en glæde og fornøjelse og får os dagligt til at smile og grine. Verdens sødeste, gladeste, hurtigste og vildeste lille fis. Og det er ikke kun os, der nyder godt af hendes venlige væsen, alle vores venner og familie, bliver mødt af verdens gladeste hund, når de kommer på besøg + hun er en fornøjelse at have med rundt omkring. Hun har mange venner i kvarteret hvor vi bor, både to- og firbenede og hun har tilmed 'kureret' både både børn, voksne og chihuahua'er for deres hundeskræk. Hendes hundesprog er blevet så flot og hun omgås og leger gerne med alle slags hunde (hvis vi synes det er en god idé og de er venlige selvfølgelig) også de store, som hun var meget bekymret over som lille hvalp. Hun har stadig lidt af sine andre hvalpefobier tilbage og er generelt en super sensitiv hund, men det går hele tiden den rigtige vej og vigtigst af alt så stoler hun på mig og har generelt fået en idé om at hvis 'mor' siger det er ok, så er det ok.
Jeg har virkelig efterhånden lært hvordan hun fungerer og hvad der virker for hende og vores samarbejde er så fedt og bliver hele tiden bedre. Både det i hverdagen og det på træningspladsen.
Ift. sidstnævnte så bliver jeg helt høj af at arbejde med hende, hun lærer lynende hurtigt og er på og meget tændt, simpelthen en fornøjelse. Lige nu træner vi på konkurrencehold hos Hund og Træning og forbereder os så småt på kl. 1. Hvad hun ellers skal vil tiden vise, jeg har lidt agilitydrømme med hende, men hun er stadig langtfra færdig i sin krop, så det haster ikke. Vores store fælles passion er blevet tricks, så måske der er en freestyle-karriere forude, hvem ved ;)

Knus
Emily











Ingen kommentarer:

Send en kommentar